$
25000
NEEDED DONATION
PHASES
0%
$
0
COLLECTED DONATION
DONATE NOW
DONATE NOW
Please Login OR Register first to make recursive donation
Username
Password
Register Now
(close)
Slow Food Macedonia
Медиа Центар
Лидери
Контакт
EN
AL
Дома
За нас
Историјат
Филозофија
Структура на организацијата
Слоу Фуд во Македонија
Мисија
Национална мрежа
Нашата мрежа
Мрежа на членови
Тера Мадре мрежа
Слоу Фуд Младинска Мрежа
Универзитет за гастрономски науки
Како делуваме
Заштита на биодиверзитет
Арка на вкусови
Историјат на проектот Арка на вкусови
Манифест
Комисија на Арка на вкусови
Водич на комисијата на Арка на вкусови
Критериуми за вклучување на производ
Номинирај производ
Maкедонски производи на арката на вкусови
Статии за Арката на вкусови
Президиуми
Историјат на проектот Президиуми
Што се заштитува со президиумот
Како се воспоставува
Како делува президиумот
Фази во развојот на проектот
Како се мери одржливоста на президиумот
Водич за протокол на президумот
Номинирај производ
Македонски президиуми
Статии за президиуми
Алијанса на готвачи
Историјат на проектот Алијанса на готвачи и Слоу Фуд
Мени на алијансата
Проекти поддржани од готвачите
Статии за Алијансата на готвачи
Пазари на фармери
За проектот
Како да се воспостави Пазар на фармери
Производители и ко-производители
Училишни градини
Описни етикети
Едукација за храна
Организирање на настани
Интернационални настани
Тера Мадре конференции
Салоне дел Густо
Cheese фестивал
Slow Fish фестивал
Тера Мадре Ден
Останати Слоу Фуд настани
Национални настани
Локални настани
Годишен календар на настани на Слоу Фуд
Слоу Фуд теми
Биодиверзитет на млеко
Зошто сурово млеко?
Бенефити
Ризици
Контрола на ризиците
Прописи
Едукација за млеко
Херои на млекото
Статии за млеко
Не за ГМО
Што е ГМО?
Зошто НЕ за ГМО?
Документи
Статии за ГМО
Slow Fish Macedonia
Слоу Фуд и рибарството
Закани за водите
Добра, чиста и правична риба
Што можеме да направиме
Статии за Slow Fish
Климатските промени и земјоделството
Документи на Слоу Фуд
Статии за климатски промени
Мали производители
Благосостојба на животни
Пчели
Зошто се важни пчелите
Што правиме
Материјали
Статии за пчели
Фрлена храна
Slow Meat
Slow Wine
Каде се наоѓаме
Kонвивиуми во Македонија
Придружи ни се!
Стани член на Слоу Фуд
Донирај
Биди одговорен консумнет
Блог
Бавни вести
Во Фокусот
Храна за размислување
Луѓе, места и храна
Едукација
Слоу Фуд Кујна
Дома
За нас
Историјат
Филозофија
Структура на организацијата
Слоу Фуд во Македонија
Мисија
Национална мрежа
Нашата мрежа
Мрежа на членови
Тера Мадре мрежа
Слоу Фуд Младинска Мрежа
Универзитет за гастрономски науки
Како делуваме
Заштита на биодиверзитет
Арка на вкусови
Историјат на проектот Арка на вкусови
Манифест
Комисија на Арка на вкусови
Водич на комисијата на Арка на вкусови
Критериуми за вклучување на производ
Номинирај производ
Maкедонски производи на арката на вкусови
Статии за Арката на вкусови
Президиуми
Историјат на проектот Президиуми
Што се заштитува со президиумот
Како се воспоставува
Како делува президиумот
Фази во развојот на проектот
Како се мери одржливоста на президиумот
Водич за протокол на президумот
Номинирај производ
Македонски президиуми
Статии за президиуми
Алијанса на готвачи
Историјат на проектот Алијанса на готвачи и Слоу Фуд
Мени на алијансата
Проекти поддржани од готвачите
Статии за Алијансата на готвачи
Пазари на фармери
За проектот
Како да се воспостави Пазар на фармери
Производители и ко-производители
Училишни градини
Описни етикети
Едукација за храна
Организирање на настани
Интернационални настани
Тера Мадре конференции
Салоне дел Густо
Cheese фестивал
Slow Fish фестивал
Тера Мадре Ден
Останати Слоу Фуд настани
Национални настани
Локални настани
Годишен календар на настани на Слоу Фуд
Слоу Фуд теми
Биодиверзитет на млеко
Зошто сурово млеко?
Бенефити
Ризици
Контрола на ризиците
Прописи
Едукација за млеко
Херои на млекото
Статии за млеко
Не за ГМО
Што е ГМО?
Зошто НЕ за ГМО?
Документи
Статии за ГМО
Slow Fish Macedonia
Слоу Фуд и рибарството
Закани за водите
Добра, чиста и правична риба
Што можеме да направиме
Статии за Slow Fish
Климатските промени и земјоделството
Документи на Слоу Фуд
Статии за климатски промени
Мали производители
Благосостојба на животни
Пчели
Зошто се важни пчелите
Што правиме
Материјали
Статии за пчели
Фрлена храна
Slow Meat
Slow Wine
Каде се наоѓаме
Kонвивиуми во Македонија
Придружи ни се!
Стани член на Слоу Фуд
Донирај
Биди одговорен консумнет
Блог
Бавни вести
Во Фокусот
Храна за размислување
Луѓе, места и храна
Едукација
Слоу Фуд Кујна
Како делуваме
Слоу Фуд теми
Биодиверзитет на млеко
Прописи
Биодиверзитет на млеко
Зошто сурово млеко?
Бенефити
Ризици
Контрола на ризиците
Прописи
Едукација за млеко
Херои на млекото
Статии за млеко