Nox App Player garageband Facetime odin Download Vulkan Runtime Libraries emulator

Happy New Year 2020 Happy New Year 2020 Images Happy New Year

…станeте дел од растечкото движење, кое го променува начинот на кој се храниме, со нашите колективни избори и акции можеме да влијаеме на големите промени во начинот на кој се одгледува и произведува храната.

  • Придружете ни се како член … вклучете се во локалните активности и настани, заедно да создадеме подобар систем на храна во нашата локална заедница, исто како многу други истомисленици ширум светот. Со Вашата годишна претплата го помагате фондот на многу меѓународни и локални активности, а истовремено членството Ви нуди голем број на привилегии.

Корените на нашата основна мрежа, секој член на Слоу Фуд е од суштинско значење на нашето движење. Со приклучувањето на Слоу Фуд вие:

  • Се приклучувате на меѓународната мрежа на истомисленици – од жители на село во Мексико и  француските готвачи до монголските овчари,  професорите од Беркли  и  италијанските производители на вино – сите работат кон заеднички цели.
  • Ги поддржувате нашите проекти – вашата чланарина ќе ги поддржи нашите проекти низ целиот свет.
  • Доколку сакате  активно членство– помогнете во организирање на настани и кампањи, приклучете се  во локалните, националните и меѓународните активности: битедете волонтери во Слоу Фуд движењето. Контактирајте го вашиот локален огранок да дознаете како можете да помогнете.