Nox App Player garageband Facetime odin Download Vulkan Runtime Libraries emulator

Happy New Year 2020 Happy New Year 2020 Images Happy New Year

Битола

Слоу Фуд Битола преку различни активности, делува  трајно да го промени функционирањето на  системот на храна  и учествува во градење на нова гастрономска култура базирана на традиционалната македонска кујна, разновидните земјоделски производи од локалните фармери и знаењето на новите генерации за одржливост на животната средина.

Преку едукација,  новите генерации ги учи да ги почитуваат традициите, растенијата, животните, плодните почви и води, од кои произлегува храната.

Повеќе за нашите активности следете не на нашата Facebook страна.