ИЛИНДЕН ТИРАНА: Манифестација Тера Мадре Балкан

Почитувани Македонци во Република Албанија

Македонско друштво “Илинден”-Тирана ве повикува да го посетите Балканската манифестацијата Тера Мадре Балкан што ќе се одржи во Тирана, Република Албанија на 02 до 05.06.2016 година плоштад Мајка Тереза. Slow Food Macedonia е дел од настанот со бројни традиционални Македонски производи.

www.ilinden-tirana.com