Помош за настраданите подрачја од поплавите

Почитувани,

Заинтересираните правни субјекти и граѓани дополнително можат да се вклучат и со обезбедување на парична помош преку телефонските броеви коишто се ставени на располагање на ONE, T-mobile, и VIP и тоа: 075/ 070/077/143-400

Донација на средства во денари: СМЕТКАФондот на солидарност на Црвениот крст на Република Македонијажиро сметка: 300000001327966даночен број: 4030984271620АД Комерцијална банка

Донација на средства во странска валута:

NAME OF THE ORGANIZATION: MACEDONIAN RED CROSSBANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJEBANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIABANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11SWIFT CODE: KOBSMK2XIBAN CODE: MK07300701000001228