Пазар на фармери

Излистани статии: 1
Прв „Пазар на локални производи“ во Битола
13/09/2018 | Oваа сабота на 15.09 2018 година, ќе се отвори првиот „Пазар на локални производи“ во Битола, со почеток од 10 часот во „ЈП Пазари“ во Нова Битола. Концептот на пазарот е замислен како место каде директно ќе се среќаваат производителите кои ќе ги нудат своите производи и консументите, кои по фер цени ќе добијат квалитет…...