Albeu: Maqedonia merr pjesë në Terra Madre Salone del Gusto

Prodhuesit e Maqedonisë edhe këtë vit, edhe këtë vit, pritet të marrin pjesë në “Terra Madre Salone del Gusto”. Ky është një ndër aktivitetet më të rëndësishme kushtuar prodhimeve të tokës.

Maqedonia do prezantojë produktet e specit të Bukovës, fikun e ëmbël të egër, rrushin dhe mjaltin.

Në këtë aktivitet do të marrin pjesë 5000 përfaqësues nga 160 vende, mbi 800 ekspozues, 300 prezidiume të Sloë Food dhe 500 bashkësi për ushqime të Terra Madre.

Aktiviteti është organizuar nga Slow Food në Torino të Italisë, dhe pritet të zgjase katër ditë. /albeu.com/

Објавено на: 29/08/2016
Медиум: http://www.albeu.com/