Пазар на “Slow Food“ производи

Здружението” Добредојде Macedonia Welcome Centre” во соработка со здружение “Slow Food Водно“ ве поканува на настан: Пазар на “Slow Food“ производи.

Сабота 9ти Април 2022,  од 10:00 до 17:00 часот во Јавна Соба, Скопје

Да ги подржиме производителите “Slow Food“ , да практицираме здрави навики, да бидеме дел од зелена планета…..

продажба на производи од преработки на шумски плодови, производи од тартуфи, млечни производи, месни производи, јајца, беровски еколошки производи, органски сирупи, сирење, пчелни призводи, крафт пиво, вино, ракија, к’цана сол, буковска пипер, производи од лешник, зимница, дрвени додатоци за кујна и т.н.

Се радуваме на вашето присуство! Повелете посетете не !