Дома Теми Биодиверзитет

Тема: Биодиверзитет

Галерија: Slow Wine концепт – поднебје

Slow Wine концептот застапува вина кои се одраз на поднебјето и автохтоните сорти на грозје.

Видео: Македонско вино

https://youtu.be/B2-m1hOPUKA

Владата ја донесе одлуката за дополнителна субвенција од 1 денар за...

Владата на Република Македонија на денешната седница ја донесе одлуката за воведување на нова дополнителна субвенција од 1 денар за килограм предадено грозје за...

Eден поинаков туризам обележје за Македонија

По повод-Матине во Вила Дихово во организација на Слоу Фуд Битола Во последно време се повеќе патници намерници што доаѓаат да ја посетат Македонија не...