Дома Теми Безбедност на храна

Тема: Безбедност на храна

АХВ со препораки како да се однесуваат вработените во производствените капацитети...

Агенцијата за храна и ветеринарство подготви препораки за однесување на вработените во производствените капацитети за храна. Препораки кои се однесуваат на вработените во производствените...

АХВ: Безбедно подготвувајте ја храната дома

Во услови кога поради воведените мерки за справување со вирусот КОВИД 19, поголемиот дел од граѓаните се дома и подготвуваат храна во домашни услови,...