Nox App Player garageband Facetime odin Download Vulkan Runtime Libraries emulator

Happy New Year 2020 Happy New Year 2020 Images Happy New Year

Дома Теми Глобализација

Тема: Глобализација

Благосостојбата на локалната заедница, наместо корпоративен профит!

Разочарувачки е да се видат помпата во медиумските објави и промоцијата кон која придонесуваат највисоките институции на државата за нечија приватна инвестиција, за сметка...

Слоу Фуд го осудува одобрувањето на CETA од страна на Европскиот...

Сеопфатниот економски и трговски договор (ЦETA) помеѓу ЕУ и Канада е одобрен од страна на Европскиот парламент денес, со 408 гласа за и 254...