Дома Теми Слоу Фуд млади

Тема: Слоу Фуд млади

Помош на млади земјоделци за започнување на земјоделска дејност

Преку мерката Млад земјоделец младите и невработени лица до 40 години ќе можат да си отворат сопствен бизнис во сектор земјоделство. Младите кои имаат до...

Како да се придружите на Светскиот ден на диско супата 2020

Како да се придружите на Светскиот ден на диско супата 2020, оваа година во дигитална верзија. Следете ги инструкциите: Регистрирај ја твојата диско супа...

Активизам за храна

„Активизм за храна“ е релативно нов термин кој се издвои во поново време, како посебна форма на активизам во кој покрај прашањето за системот...