Дома Теми Тера Мадре

Тема: Тера Мадре

Тера Мадре Балкан 2016: Што ќе се презентира и дискутира во...

Отварањето на четвртото издание на Тера Мадре Балкан, од 2-5 јуни во Тирана, Албанија, ќе започне со церемонија во присуство на Едмонд Панарити, Министер...

Tера Mадре Балкан 2016: На прво место фармерите

„На прво место фармерите“ е главна тема на овогодинешното издание на Тера Мадре Балкан 2016. На кој ќе присуствуваат 350 делегати од 13 земји...

ЛИДЕР: „На прво место фармерите“ – Tера Mадре Балкан 2016

„На прво место фармерите“ е главната тема на годинашниот Tера Mадре Балкан што ќе се одржува од 2 – 5 јуни во Тирана, Албанија,...

Тера Мадре Салоне дел Густо 2016 го добива својот конечен...

Постерите кои се симбол на овој настан, зборуваат за богатството и разновидноста на Тера Мадре. Денес беше претставен визуелниот дизајн, кој ќе се користи во...