Пиварство за почетници

© Belleza brewing

Со поддршка од дечките од Belleza brewing, членови на Слоу Фуд Водно и здружението „Домашно пиварство“, Скопје, ве воведуваме во светот на производството на пиво. Презентацијата ги претставува сите операции, чекор по чекор на едноставен и илустиран начин.
Сите кои ќе се заинтересираат, во следниот период ќе го закажеме првиот Master of food курс за пиво. Очекувајте објава.

#СедиДома #ЕдуцирајСе и #БидиСлоу

Kликнете на првиот слајд и презентацијата може да започне.