Да ја зготвиме револуцијата заедно!

Стани член на Слоу Фуд

Придружи се на  глобалното движење за добра, чиста и правична храна…

Донирај
Подржи ги нашите проекти ширум светот…

Зачувај производ

Предоложете производ кој е во опасност од исчезнување за Арка на Вкусови…

Биди одговорен консумент

Гласај со вилјушката за свет каков што посакуваш

Пронајди локален конвивиум

Откриј што се случува во локалниот конвивиум, близу тебе

Поврзи се со нас

Пријави се за бесплатниот  електронски весник Бавна Македонија и следи не на нашите страници од социјалните мрежи: Facebook, Tweeter, Instagram, Pinterest, LinkedIn.

  • Вашата поддршка на нашите проекти денес, ќе помогне да се зачува разновидноста на храна и ќе придонесе за поголем избор на храна утре. Помошта и поддршката на локалните фармери, одржливиот начин на производство на храна и едукацијата на новите генерации преку училишните проекти се најдобрата инвестиција во иднината. Затоа донирајте или волонтирајте со своите вештини и знаења.